Δείτε πώς αντιδρούν οι συριζαίοι του ygeianet, πολέμιοι των ιατρών του ΕΟΠΥΥ, σε κάθε προσπάθεια διαλόγου και απόπειρα εξεύρεσης λύσης στο πρόβλημα της συνταγογράφησης ! Εκτός από λαϊκιστές είναι και κενοί ιδεών – προτάσεων, αδυνατούν να κατανοήσουν στοιχειώδη ζητήματα πολιτικής υγείας. Αυτοί δεν είναι γιατροί είναι μαύρες τρύπες φθηνού λαϊκισμού !

Αυτοί θα μας σώσουν ? Άλλα γράφει ο κ. Ελευθερίου και άλλα καταλαβαίνουν, που το είδαν ότι ζητά να μπει πλαφόν στον ασθενή, παντελώς άσχετοι και μοιραίοι για τον τόπο !

Οι συριζαίοι του ygeianet, που το μόνο που τους χαρακτηρίζει είναι ένας αχταρμάς πολιτικής, αφού την μία ζητάνε πλήρη και αποκλειστική απασχόληση για όλους τους ιατρούς και την άλλη διεκδικούν, ως σύγχρονοι μαυρογυαλούροι, να εξαιρεθούν οι παλαιοί γιατροί του ΙΚΑ θυσιάζοντας την πολιτικής τους στον βωμό της ψηφοθηρίας, έχουν το θράσος να αντιδρούν στα πενιχρά 5 ευρώ συμμετοχής που θα μπορούσαν να εξασφαλίσουν την στοιχειώδη βιωσιμότητα των ιατρείων, αυτοί λοιπόν θέλουν την ψήφο των ιατρών για να τους εκπροσωπήσουν στους ιατρικούς συλλόγους ! Αιδώς Αργείοι !

Χαρείτε τους …

Ο ΑΝΘΗΡΟΣΤΟΜΟΣ

ygeianet

 

Πηγή: iatroi.eu

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί