Για άλλη μία φορά ο κ. Πατούλης του ΙΣΑ συνεχίζει την προσπάθεια παραπλάνησης και εξαπάτησης του ιατρικού κόσμου παρά τα επίσημα στοιχεία του ΕΟΠΥΥ ! Εξέδωσε ανακοίνωση όπου αρνείται τη σύμβαση με τον εοπυυ ενώ εμφανίζεται ως συμβεβλημένος στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΟΠΥΥ και όπως έχουμε αποκαλύψει έχει εκτελέσει και 50 επισκέψεις για τον Ιούνιο του 2014. ( Δείτε σχετικές εικόνες)

Δεν φτάνει όμως αυτό συνεχίζει ως λασπολόγος την εκστρατεία λάσπης κατά του Προέδρου της ΕΝΙ – ΕΟΠΥΥ κ. Γ. Ελευθερίου ενώ γνωρίζει πολύ καλά ότι από την πρώτη στιγμή η θέση του Γ. Ελευθερίου ήταν να ανοίξει ο ΕΟΠΥΥ σε ΟΛΟΥΣ τους ιατρούς και ιδιαίτερα στους νέους ! (Δείτε εδώ)

κ. Πατούλη με ψέμματα και κοροϊδίες  δεν θα καταφέρετε να διασωθείτε στις επόμενες εκλογές του ΙΣΑ ! Οι γιατροί έχουν και γνώση και μνήμη. Θυμούνται πολύ καλά τόσο τα καλέσματα  που κάνατε για να μην κάνει κανείς ιατρός σύμβαση όσο και τις απειλές σας για παραπομπή στο πειθαρχικό για όσους κάνανε ! Και ενώ τα λέγατε αυτά , την ίδια στιγμή εσείς ο ίδιος συνάπτατε σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ όταν κανείς άλλος ιατρός ΔΕΝ μπορούσε ! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ο κ. Πατούλης

κ. Πατούλη, θα ήταν πολύ πιο έντιμο να ζητήσετε συγνώμη από τους ιατρούς και να παραιτηθείτε ΑΜΕΣΑ από Πρόεδρος του ΙΣΑ ! Όσο δε αφορά τις συλλογικές συμβάσεις θα τις πετύχει η ΝΙΚΙ – ΙΣΑ μόλις αναλάβει την ηγεσία του ΙΣΑ, κάτι που εσείς τρία χρόνια τώρα λόγω ανικανότητας ΔΕΝ καταφέρατε να πετύχετε !

Το email σας δεν θα δημοσιευτεί