Συνάδελφοι,

Στις εκλογές της 12ης & 13ης Οκτωβρίου σας ζητώ να στηρίξετε τη ΝΕΑ ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ. Σας ΖΗΤΩ να ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ενεργά. Σας ΖΗΤΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ σε ένα καλύτερο μέλλον.

Θέσεις της ΝΙΚΙ-ΙΣΑ είναι:
Να ανοίξει ο ΕΟΠΥΥ σε ΟΛΟΥΣ τους ιατρούς

Να αποζημιώνει ο ΕΟΠΥΥ με 10 ευρώ και τους ασθενείς των πιστοποιημένων ιατρών

Να προχωρήσουν ΑΜΕΣΑ οι κρίσεις στο ΠΕΔΥ

Να αποκατασταθούν οι αμοιβές των ιατρών του ΕΣΥ

ΟΧΙ στα «κουρέματα» των αμοιβών μας

Ποσόστωση νέων γιατρών στο ΔΣ του ΙΣΑ

Μέσα σε ένα κλίμα εκφοβισμού, απαξίωσης και αποπροσανατολισμού του ιατρικού κόσμου, η ΝΙΚΙ-ΙΣΑ

  • φιλοδοξεί να ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ, χωρίς επικοινωνιακούς εντυπωσιασμούς, την πλειοψηφία των ιατρών που παραμένει σιωπηλή. Η αποχή ΠΟΤΕ ΔΕΝ είναι η λύση.
  • προσπαθεί να αναδείξει, το δικαίωμα των ιατρών για ένα καλύτερο μέλλον, το δικαίωμα στην αξιοπρέπεια και την επαγγελματική επιβίωση.
  • βάζει ΞΕΚΑΘΑΡΑ το πραγματικό δίλημμα των εκλογών που είναι, ποιος τελικά μπορεί να διασφαλίσει τα επαγγελματικά , οικονομικά και θεσμικά μας δικαιώματα.
  • Ζητά ο επόμενος Πρόεδρος του ΙΣΑ να είναι ΜΟΝΟ Πρόεδρος του ΙΣΑ, η συγκέντρωση πολλαπλών αξιωμάτων από το ίδιο πρόσωπο οδηγεί σε ΞΕΚΑΘΑΡΗ σύγκρουση συμφερόντων.

Στη ΝΙΚΙ-ΙΣΑ ΔΕΝ μας αφορούν οι προσωπικές αντιπαραθέσεις ή το κυνήγι της εξουσίας, ΔΕΝ μας αφορούν οι φιέστες προσωπικής προβολής με κατασπατάληση δεκάδων χιλιάδων ευρώ από το υστέρημα των ιατρών (Δείτε εδώ ). Αυτό που μας ΑΦΟΡΑ είναι η δική σας ΕΝΤΟΛΗ, οι πολιτικές και ο τρόπος διασφάλισης του επαγγελματικού και επιστημονικού μέλλοντος των ιατρών.

Από την πρώτη στιγμή διεκδικήσαμε να ανοίξει το σύστημα υγείας σε ΟΛΟΥΣ, διεκδικήσαμε και διεκδικούμε το δικαίωμα στην εργασία, στηνεκπαίδευση, στη πληρωμή των υπηρεσιών μας χωρίς “κουρέματα”, στην αναβάθμιση των υποτιμημένων ιατρικών αμοιβών!

Η δράση μας έχει πάντα έναν και μόνο στόχο, την προάσπιση των επαγγελματικών και επιστημονικών δικαιωμάτων ΟΛΩΝ των ιατρών. 

Έτσι θα συνεχίσουμε, ζητώντας ο επόμενος Πρόεδρος του ΙΣΑ να είναι ΜΟΝΟ Πρόεδρος του ΙΣΑ και να ασχοληθεί με ΕΝΑ θέμα, τα πιεστικά προβλήματα των ιατρών και της Υγείας. Ο ΙΣΑ ΔΕΝ είναι εφαλτήριο για άνοδο στην κεντρική πολιτική σκηνή! 

Στις εκλογές του ΙΣΑ στις 12 & 13 Οκτωβρίου, σας απευθύνω κάλεσμα ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ, σας ζητώ να κάνετε αυτές τις εκλογές προσωπική σας υπόθεση, σας ζητώ να εργαστούμε ΟΛΟΙ μαζί για ένα καλύτερο επαγγελματικό μέλλον.

ΜΑΖΙ κερδίζουμε το μέλλον που μας αξίζει!

ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΤΗ ΝΙΚΙ-ΙΣΑ
Δρ. Γ. Ελευθερίου Επικεφαλής ΝΙΚΙ-ΙΣΑ

 

 

Δρ. Γεώργιος Ι. Ελευθερίου

Αγγειοχειρουργός
Επικεφαλής ΝΙΚΙ-ΙΣΑ