Διευθυντής, Επιστημονικά Υπεύθυνος του Νευροχειρουργικού τμήματος Γενικού Νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα και Παν. Κυριακού»

Στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα και Παν. Κυριακού» προσφέρω τις υπηρεσίες μου στους μικρούς ασθενείς, από το 2004. Στο χρονικό διάστημα 1990-2004 εργάστηκα στη Νευροχειρουργική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Αθήνας «Η Αγία Σοφία». Κατά τα έτη 1993-94 ήμουν και επιστημονικός συνεργάτης στην Νευροχειρουργική κλινική, υπό την διεύθυνση καθηγητή Δημητρίου Ρολόγη, στο  Θεραπευτήριο «ΥΓΕΙΑ».

Η πανεπιστημιακή προπτυχιακή μου φοίτηση, έγινε στο Πανεπιστήμιο της Μπολόνια, Ιταλίας. Μετά την απόκτηση του τίτλου ειδικότητας, μετεκπαιδεύτηκα στην Νευροχειρουργική – Παίδων, στο Παιδονευροχειρουργικό κέντρο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου “Del Sacro Cuore” “AGOSTINO GEMELLI” στην Ρώμη υπό την Διεύθυνση του  Καθηγητή Concezio Di  Rocco.

Παρακολούθηση ερευνητικών μετεκπαιδευτικών Σεμιναρίων Θεωρητικής και Πρακτικής Εκπαίδευσης στην χρησιμοποίηση των Laser στην Νευροχειρουργική, σεμιναρίων θεωρητικής και πρακτικής εκπαίδευσης για την ενδοσκοπική νευροχειρουργική στη Ρώμη Ιταλίας κ.λπ..  Παρακολούθηση τετραετούς παιδονευροχειρουργικού σεμιναρίου European Post – Graduate Course in Pediatric Neurosurgery  υπό την διεύθυνση Maurice Choux και  Concezio Di Rocco. Συμμετοχή ως εισηγητής σε μαθήματα σε ειδικευόμενους και ειδικευμένους Νευροχειρουργούς του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου “AGOSTINO GEMELLI”στην Ρώμη, σε πρόγραμμα εκπαιδευτικών μαθημάτων στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και μαθήματα στα πλαίσια κλινικής άσκησης σε φοιτητές νοσηλευτικής και διατροφής – διαιτολογίας.

Συμμετοχή σε  διεθνή συνέδρια, ημερίδες και σεμινάρια με ανακοινώσεις και ομιλίες σε στρογγυλές τράπεζες και δημοσιεύσεις  σε ελληνικά και διεθνή περιοδικά. Συμμετοχή με συγγραφή κεφαλαίων σε ελληνικά βιβλία νευροχειρουργικής.

Μέλος Ιατρικού Συλλόγου Αθήνας, Ελληνικής Νευροχειρουργικής Εταιρείας, Ευρωπαϊκής Εταιρείας Νευροχειρουργικής Παίδων E.S.P.N.

Στο Αγλαΐα Κυριακού, ανταποκρινόμαστε στην αποστολή μας με μεγάλη αξιοπρέπεια και οι ασθενείς αντιμετωπίζονται σύμφωνα με τα διεθνή standards.